Een cursus ‘Muziek in de Zwangerschap’

Fijn dat je geïnteresseerd bent in de cursus.
De meeste zwangeren starten wanneer ze de bewegingen van de baby goed kunnen voelen.

Bij deelname aan een cursus ‘Muziek in de Zwangerschap’

 • heb je vooraf kort telefonisch overleg met de docente Rita Rikhof.
 • zal  de docente je een aantal vragen stellen en informeren naar je eigen voorkeursmuziek. Deze wordt namelijk in de cursus opgenomen en afgewisseld met de zwangerschapsliedjes en ontspanningsmuziek.

Je kunt uit onderstaande opties kiezen wanneer je de cursus wilt volgen.

 1. Aan de hand van les CD’s.
  Je krijgt elke les van de cursus op CD thuisgestuurd. Het aantal lessen en de data waarop je de lessen ontvangt worden in overleg afgesproken. Na de geboorte krijg je de speciale ‘GeboorteCD’.
  De bedoeling van de cursus is dat je elke les, die ongeveer 30 minuten duurt, minimaal 5 keer in een bepaalde periode doet.
  Kosten: een standaard cursus bestaat uit 4 lessen en kost € 50,-
  In overleg met Rita Rikhof kan voor een langere of kortere cursus gekozen worden.
 2. ‘Live’ cursus.
  Uit ervaring is gebleken dat een cursus op CD niet voor iedereen geschikt is. Daarom bestaat er de mogelijkheid om ‘live’ aan een cursus deel te nemen. Rita Rikhof komt dan naar je toe.
  Je stelt een groepje samen (minimaal 4 deelneemsters) en regelt een ruimte waar de les ongestoord kan plaatsvinden (huiskamer kan).
  Kosten € 50,- per persoon. Reistijd toeslag van € 10,- per 50 kilometer, reiskosten van € 0,30 per kilometer.
  Proef CD van de cursus.

N.B. Portokosten zijn niet ingegrepen en genoemde prijzen zijn exclusief 19% BTW.

Wil je broertjes en zusjes bij de zwangerschap betrekken kijk dan onder ‘CD’s. Daar vind je info over de prachtige ‘Zwangerschapsliedjes voor kinderen’ CD. (bestellen kan daar ook)

Speciale Proef CD:
Wil je een indruk krijgen van de muziek en de liedjes uit de cursus ‘Muziek in de Zwangerschap’ dan kan de ‘MiZ-Proef CD’ worden toegestuurd. Aan de hand van korte fragmenten kun je een indruk krijgen en beoordelen of de cursus al dan niet bij je past. Je betaalt voor de proef CD € 2,50 en de portokosten.